ZGJIDH SIPAS KATEGORISË
Dyqanet
Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

Higjenë

çdo 2 vite

ndyshoni jastëkun tuaj

Më shumë se

12 MILION NJERËZ

flenë me jastëk dormeo

Si të zgjedhim jastëkun perfekt?

A ju kujtohet se kur e keni ndërruar për herë të fundit jastëkun tuaj? Ndoshta ka ardhur koha për një jastëk të ri?

Qetësia dhe relaksi vijne pasi ju të mbështesni kokën në një jastëk të rehatshëm dhe një sipërfaqe të butë e të këndshme pas një dite të gjatë e të lodhshme. Dormeo ofron produkte të cilat plotësojnë kërkesat tuaj: nëse ju jeni një nga ata persona të cilët preferojnë një ambjent të freskët, një ambjent të ngrohtë apo jeni të apasionuar pas produkteve me përbërje natyrale.

Të gjithë jastekët Dormeo janë krijuar për të siguruar mbështetjen e duhur gjatë gjumit.

 • Do të sigurojnë pozicionin e duhur për shpinën.

 • Përshtaten me pozicion tuaj të gjumit.

 • Të gjithë jastëkët tanë janë hipoalergjik, sepse ne kujdesimi për shëndetin tuaj.

Zgjidhni jastëkun në varësi të formës

Jastëk klasik

Mbushja e jastëkëve klasik është kryesisht me material mikrofibër të avancuar Wellsleep® ose mikrofibra Tencel®. Disa nga jastekët janë me fibra bamboo, lesh ose mëndafsh. Jastekët kanë mundësinë e përshtatjes së lartësisë, sipas kerkesave tuaja. Gjithashtu ato mund të lahen.

Jastëk anatomik

Këta jastëk kryesisht janë me materail viskozelastik memori. Forma speciale e tyre dhe materiali memori garantojnë mbështetjen e duhur për kokën, qafën dhe shpatullat dhe ndihmojnë në qetësimin e trupit. Këta jastëk do t'ju ofrojnë rehati dhe relaks gjatë gjumit.

Zgjidhni jastëkun sipas pozicionit të gjumit

 • Për personat që flenë me shpinë

  Personat që flenë me shpinë kanë nevojë për jastëk mbështetës. Jastëku duhet të sigurojë pozicionin e duhur për shpinën dhe mbështetjen e duhur për kokën, qafën dhe shpatullat.

 • Për personat që flenë në anë

  Nëse flini anash është e rëndesishme që koka të qëndroj në një pozicion, ja pse ju duhet një jastëk i fortë dhe i lartë. Jastëku duhet të ndihmojë trupin për të ruajtur një pozicion natyral.

 • Për pesonat që flenë me bark

  Nese ju preferoni te flini me bark ju duhet nje jastek i ulet dhe i bute i cili do te ruaj pozicionin e duhur per shpinen. Ju duhet te zgjidhni nje jastek te drejte me mbushje mendafsh ose mikrofiber.

 • Për personat që ndryshojnë pozicionin gjatë natës

  Nëse ndryshoni pozicionin tuaj të gjumit shpesh gjatë natës, ju duhet një jastëk fleksibël që të jetë i rehatshëm për personat që flenë me bark, shpinë ose anash. Zgjidhni një jastëk të butë me fortësi mesatare i cili i përshtatet çdo pozicioni gjumi.

Gjeni jastëkun tuaj

 • Merrni një vizore.
 • Qëndroni afër me murin. Sigurohuni të qëndroni në të njëjtin pozicion siç shtriheni në dyshek.
 • Puthisni kokën me murin dhe me një vizore masni hapësirën që krijohet ndërmjet. Kjo është hapësira të cilën duhet ta mbush jastëku.
 • Blijini vetes një jastëk të mirë Dormeo.
 • Pasi të keni jastëkun, vendoseni ndërmjet murit dhe kokës. Jastëku i cili është i duhuri për ju do të jete ne vije te drejte me koken dhe qafen. Kjo do tju siguroje mbeshtejten e duhur per koken, shpinen dhe qafen.

Anash:

Gjatësia juaj:

Lartësia e jastëkut:

195cm plus = Mbi 15cm
185cm - 195cm = 13cm - 15cm
175cm - 185cm = 12cm - 13cm
165cm - 175cm = 11cm - 13cm
155cm - 165cm = 11cm - 12cm
145cm - 155cm = 10cm - 12cm
135cm - 145cm = 9cm - 10cm
Less than 135cm = 7cm - 8cm

Me shpinë:

Gjatësia juaj:

Lartësia e jastëkut:

195cm plus = 10cm - 15cm
185cm - 195cm = 10cm - 13cm
175cm - 185cm = 10cm - 12cm
165cm - 175cm = 9cm - 12cm
155cm - 165cm = 8cm - 11cm
145cm - 155cm = 7cm - 10cm
135cm - 145cm = 7cm - 10cm
Less than 135cm = Nën 8cm

Nëse hapësira që keni matur është me e vogël se 8cm shikoni këto jastëk:

 

Jastëku Air Smart Duo

Dizenjuar për tu përshtatur për çdo pozicion gjumi. Dizajn 2në1, me dy anë klasike dhe anatomike. Zgjidhni ndërmjet dy opsioneve në një jastëk të vetëm: mbushje klasike në njërën anë ose mbështejte ergonomike nga Octaspring® në anën tjetër. Ajroset lehtësisht dhe ka veti antibakteriale. Mbulesa e trajtuar me çaj jeshil do t'ju ndihmojë të relaksoheni. Mbulesa mund të lahet me 40°C.

I përshtatshëm për çdo pozicion gjumi.

Më shumë

Jastëk True Evolution 12 cm

Ky është një ndër jasktekët me më shumë vetëajrosje. Ai siguron freski, thatësi dhe më shumë higjenë gjatë natës. Me teknologjinë revolucionare Octaspring®, do t'ju dhurojë një mbështetje të butë.

I përshtatshëm për personat që flenë anash dhe me shpinë.

Më shumë

Jastëku Good morning Anatomik

Jastëkët me dizajn anatomik përshtaten në mënyre perfekte me konturet e kokës dhe të qafës. Ideal për personat të cilët flenë me shpinë dhe anash. Ka një dizajn tërheqës. I disponueshëm në 3 ngjyra: E verdhë, lejla dhe krem. Lahet në 40°C.

I përshtatshëm për personat që flenë anash dhe me shpinë.

Më shumë

Jastëk anatomik Renew Eucalyptus

Ky jastëk është i përbërë nga materiali memory. Lartësia e ndryshme në 2 nivele mbështetje. Mbulesa e përbërë nga fibra speciale nga pema Eucalyptus të cilat sigurojnë ajërosje dhe thatësi. Ideal për personat të cilët janë të apasionuar pas natyrës. Mbulesa lahet në 40°C.

I përshtatshëm për personat që flenë anash dhe me shpinë.

Më shumë

Nëse hapërsira e matur është ndërmjet 8-10cm shikoni këto jastëk

 

Jastëk klasik Eucalyptus

Ky jastëk ju ofron mbeshtetjen e duhur. Ju në mënyrë individuale mund të rregulloni lartësinë sipas dëshires tuaj. Me material 100% natyral, eucalyptus - fibra të cilat kanë veti shumë të mira termorregulluese. Jastëku lahet në 60°C.

I përshtatshëm për çdo pozicion gjumi.

Më shumë

Jastëk klasik Good morning/night

Jastëk hipoalergjik, në formë klasike me material të butë dhe me vetëajrosje. Mund të përdoret përgjatë gjithë vitit. Ju në mënyrë individuale mund të rregulloni lartësi dhe butësinë e tij. Njera anë e tij është me ngjyra dhe ana tjetër me ngjyrë neutrale. I disponueshëm në 3 ngjyra. Lahet në lavatriëe me 40°C.

I përshtatshëm për çdo pozicion gjumi.

Më shumë

Jastëk klasik Aloe Vera

Jastëku është i pasuruar me Aloe Vera për të siguruar më shumë butësi. Ju në mënyrë individuale mund të rregulloni lartësinë dhe butësinë sipas dëshirës tuaj. Është hipoalergjik, i përshtatshëm për personat që vuajnë nga alergjitë. Lahet në 60°C.

I përshtatshëm për çdo pozicion gjumi.

Më shumë

Jastëk klasik Natura

Shumë i butë, ajrosjet lehtësisht, i ngrohtë dhe mund të përdoret gjatë gjithë vitit. Prodhuar me material mikrofibër dhe pambuk organik. Ju në mënyrë individuale mund të rregulloni lartësinë dhe butësinë sipas dëshires tuaj. Lahet në 60°C.

I përshtatshëm për çdo pozicion gjumi.

Më shumë

Jastek siena klasik

I butë dhe i rehatshëm, siguron mbështetjen e duhur për kokën dhe qafën gjatë natës për një gjumë të mirë. I përbërë me mikrofibra të avancuara Wellsleep të cilat i shtojnë volumin jastëkut. Lahet në 60°C.

I përshtatshëm për çdo pozicion gjumi.

Më shumë

Nëse hapërsira e matur është më e lartë se 10cm shikoni këto jastëk

 

True evolution pillow 16cm

Ky është një ndër jasktekët me më shumë vetëajrosje. Ai siguron freski, thatësi dhe më shumë higjenë gjatë natës. Me teknologjinë revolucionare Octaspring®, do t'ju dhurojë një mbështetje të butë. Mbulesa lahet në 40°C.

I përshtatshëm për personat që flenë anash dhe me shpinë.

Më shumë

Jastëk klasik Memosan

Jastëk me material memory. Ju në mënyre individuale mund të rregulloni lartësinë sipas dëshirës tuaj. Me veti antialergjike dhe ajrosen lehtësisht. Mbulesë e cila hiqet dhe lahet në 60°C.

I përshtatshëm për çdo pozicion gjumi.

Më shumë

Gjithashtu mund të shikoni edhe setet Jorgan + Jastëk

 

Produktet Dormeo prezantohen përgjatë gjithë vitit dhe janë të njohur për vetitë dhe materialet që kanë. Koleksionet sigurojnë mundësi për të zgjedhur më lehtë produktet të cilat kanë të njëjtat veti dhe avantazhe.

Jorgan dhe jastëk Natura

Ky set është i përbëre nga materiale natyrale dhe cilësore pambuk organik. Jorgani është i butë, i lehtë dhe i ngrohtë. Ju në mënyrë individuale mund të rregulloni lartësinë e jastëkut. Lahet në 40°C. Seti tek përfshin jorgan 140x200 cm dhe jastëk 50x70 cm, seti dopjo përfshin jorgan 200x200 cm dhe jastëk 50x70 cm.

Të përshtatshëm për çdo pozicion gjumi.

Më shumë

Produkte Aloe vera

Produktet Aloe Vera ajrosen lehtësisht, janë hipoalergjike dhe të buta. Përdoren gjatë gjithë vitit. Jastëku është ideal për çdo pozicion gjumi. Ju mund të rregulloni lartësinë e jastëkëve dhe butësinë në varësi të kërkesave tuaja. Prodhuar me material special mikrofibër dhe aloe vera. Lahen deri në 60°C.

Të përshtatshëm për çdo pozicion gjumi.

Më shumë

Produktet Good morning

Një set luksoz dhe tërheqës i mbushur me material me mikrofibra të avancuara. Të lehta, të ngrohta dhe me ajrosje maksimale të cilat mund të përdoren për çdo sezon. Ju në mënyrë individuale mund të rregulloni lartësinë dhe butësinë e jastëkut. Të disponueshme në 3 ngjyra: krem në të bardhë, e verdhë dhe lejla. Seti tek përfshin: jorgan 140x200 cm dhe jastëk 50x70, seti dopjo perfshin: jorgan 200x200 cm dhe 2 jastëk.

Të përshtatshëm për çdo pozicion gjumi.

Më shumë