ZGJIDH SIPAS KATEGORISË
Dyqanet
Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

Kushtet e përdorimit

Materialet e vendosura në faqen Dormeo janë për përdorim informativ dhe edukues dhe nuk zëvedësojnë kurrsesi opinionin e mjekut.

Përdorimi i këshillave dhe sugjerimeve tona, varet në statusin e shëndetit tuaj që e keni zbuluar në konsultën tuaj tek mjeku.

Liria e zgjedhjes

Të gjitha informatat rreth vetes tuaj që ju ofroni tek Studio Moderna është e kontrolluar. Të dhenat tuaja nuk do të shkojnë përtej Studio Moderna.

Përdoruesit që dëshirojnë të ç’regjistrohen nga e-magazina jonë, mund të shkruajnë në info@dormeo.al. Nëse ndryshoni të dhënat tuaja personale (kodin postar, e-mail adresën, adresën e banimit, numrin e telefonit), ju lutemi na njoftoni rreth ndryshimeve në info@dormeo.al.

Regjistrim automatik i informacionit (të dhënave jo-personale)

Sa herë që ju vizitoni faqet e Studio Moderna, informatat e përgjithshme jo-personale (përdoruesit e browserave, numri i vizitave, koha mesatare e vizitës në sajt, faqet e vizituara), ruhen automatikisht (jo si pjesë e aplikimit). Këto informata përdoren në matjen e atraktivitetit të faqeve tona si dhe për përmirësimin e përmbajtjes dhe përdorimit të tyre. Informatat tuaja nuk janë subjekt i vlerësimit të mëtejmë dhe nuk shpërndahen tek asnjë palë e tretë.

Cookies

Cookies janë dokumente që nuk duken, të cilat ruhen përkohësisht në hard drive tuajin dhe i mundësojnë faqes sone të identifikojë kompjuterin tuaj kur vizitoni herën e ardhshme faqen e Studio Moderna. Studio Moderna përdor cookies vetëm për mbledhjen e informatave në lidhje me përdorimin e faqes së saj.

Siguria

Studio Moderna punon për të siguruar të dhënat personale. Të dhënat tuaja mbrohen kundrejt humbjes, shkatërrimit, fallsifikimit, manipulimit dhe akesin të pa-autorizuar ..

Minorenët

Studio Moderna rekomandon prindërit dhe mbikëqyrësit të mësojnë fëmijët se si të përdorin të dhënat personale në internet. Minorenët nuk duhet të transmetojnë asnjë informatë personale në faqet e Studio Moderna pa lejen e prindërve ose mbikëqyrësve. Studio Moderna nuk do të mbledh asnjëherë të dhëna të minoreneve me dijeninë e saj ose në ndonjë mënyrë duke përdorur palë të treta pa pëlqimin e tyre.

Ndërlidhja me faqe të tjera

Rregulli i privatësisë aplikohet në faqet që janë në pronësi të Studio Moderna dhe të gjithë nën-faqeve të saj në Evropën Qendrore dhe Lindore. Faqet mund të përmbajnë link të partnerëve të tjerë brenda dhe jashtë Studio Moderna-s, për të cilët Rregulli i privatësisë mund të mos vlejë. Kur ju largoheni nga faqet e Studio Moderna, ne ju rekomandojmë të lexoni rregullat e privatësisë të sajteve tjera që mund të mbledhin informacion personal identifikues.

E drejta për informacion

Nëse keni pyetje tjera rreth rregullave tona të privatësisë ose si informatat tuaja personale trajtohen nga ne, ju lutemi kontaktoni përfaqësuesit tanë rreth mbrojtjes së privatësinë s tuaj.