ZGJIDH SIPAS KATEGORISË
Dyqanet
Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

Politikat tona për Cookie

Të Përgjithshme

Faleminderit që keni vizituar një nga portalet e Kompanise Studio Moderna Albania Sh.p.k. Rr: Sami Frashëri, Kulla 'METROPOL' Kati 1, Tiranë, (“Studio Moderna”):

(të quajtur “Portale”).

Kjo Rregullore e Cookie aplikohet për të gjitha portalet e Studio Moderna. Duke përdorur portalet e Studio Moderna ju jeni dakord me Rregulloren e Cookie ose duke lundruar në Portal ose duke dhënë lejen në mënyrë të drejtpërdrejtë.

Studio Moderna mund të axhornoj Rregulloren e Cookie në çdo moment. Çdo ndryshim i Cookie ekzistuese do të shtohet sa më shpejt të jetë e mundur. Ju sugjerojmë ta kontrolloni sa më shpejt të jetë e mundur.

Çfarë janë cookie?

Cookie janë dokumenta në tekst të cilat ruhen në pajisjet elektronike duke lundruar në Portal. Kur lundroni sërisht në portal, Studio Moderna mund të hyj në të dhënat e pajisjes tuaj të cilat janë mbledhur nëpërmjet Cookie.

Me ndihmën e cookie Studio Moderna ju jep një shërbim më të mirë dhe me të personalizuar të portalit, ato gjithashtu ndihmojnë për analizën e përdoruesve, vizitat e loguara (me qellime analitike) dhe për një reklamim sa me efektiv (qëllime marketing)

Studio Moderna përdor në portalet e tij cookie e veta (“cookie paleve të para”) por ajo lejon dhe palet e treta të instalojnë cookiet e tyre (“cookie të paleve të treta”) në pajisjet e përdoruesve. Me këtë leje, përdoruesi është dakord të përdori cookie nga Studio Moderna dhe të palëve të treta.

Ne vazhdimisht përpiqemi tju japim me mundësitë më të mira për një eksperiencë më të mirë në portalet tona vetëm kur cookie janë të aktivizuara. Në këtë mënyrë ne e kuptojmë kur ju ktheheni përsëri në portalin tonë, sepse cookie na lejojnë të mbledhim dhe korrigjojmë gabimet, dhe në këtë mënyrë lundrimi juaj është më i shpejtë dhe më i personalizuar. Informacione shtesë do të ruhen vetëm nëse ju jeni dakord me të, për shëmbull duke plotësuar të dhënat kur porosisni një produkt ose kur regjistroheni.

Cookie nuk janë...

 • Me qëllim spiunimin e përdoruesve dhe NUK ndjekin çdo gjë që bën një përdorues
 • Viruse ose kode të dëmshme
 • Të shoqeruara me mesazhe të padëshiruara
 • Të aftër për të ndjekur komandat e tastierës (ato nuk ruajnë fjalëkalimet)
 • Ato janë me qëllimin e vetëm për të reklamuar

Tipologjitë e kodeve të përdorura nga Portalet e Studio Moderna

Ne portalet e Studio Moderna ne përdorim tipologji të ndryshme për cookie. Cookie mund të ndryshojnë nga funksioni i tyre, kohëzgjatja e vlefshmërisë dhe faqja e cila i instalon.

Cookie Funksional/Të nevojshëm

janë të domosdoshme për punimin e portalit. Pa këto cookie, portal nuk do të punoj ashtu si duhet. Për këtë qëllim nuk po ju kërkojmë aprovim specifik për këto cookie.

KompaniseEmriKohëzgjatjaPërshkrimiTë dhënat e mbledhura
Silverpop Systems Inc. VIEW 3 vite Duke përdorur software automatizimi Silverpop për të përmirësuar formën për kërkesën e një katallogu. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.
Silverpop Systems Inc. JseksionID seksion Seksionet e magazinimit të të dhënave gjatë vizitës në portal, të dalluara nga Aplikacioni Microsoft's ASP.NET, një ambient për të dërguar portale. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.
Studio Moderna d.o.o. PHPSESSID seksion Një Cookie seksioni për ato pjesë të portalit, të cilat bazohen në program PHP. Pjesët e ndryshme të portalit janë bazuar në gjuhë të ndryshme programimi, dhe si fillim instalojmë më shume se një Cookie Seksioni. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.
Studio Moderna d.o.o. store 1 vit Një Cookie i cili lejon të shikoni përmbajtjen në gjuhën korrekte të përdoruesit të portalit. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.
Studio Moderna d.o.o. disableCookies 20 vite Një Cookie e cila ruan informacionin që përdoruesi ka çaktivizuar cookie në portal. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.
Studio Moderna d.o.o. SmSplitCartActive 30 ditë Një Cookie që njeh ose përdor versione testi të një faqeje kur ka faqe në formate të ndryshme për testim. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.
Studio Moderna d.o.o. SmSplitCartTmp 30 ditë Një Cookie i përdorur në proçese testimi të ndryshme me faqe webi dhe forma të ndryshme. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.
Studio Moderna d.o.o. socialquote 30 ditë Një Cookie i cili përdoruesi lë një produkt në shportë dhe pastaj kthehet në faqe nëpërmjet rrjeteve sociale, dhe pastaj ngarkon përmbajtjen që kishte në fillim. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.
Studio Moderna d.o.o. cookieConfirmed Përgjithmonë Një Cookie që ruan lejen e përdoruesti për përdorimin e cookie në këtë portal. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.
Studio Moderna.d.o.o. new_seksion seksion Cookie i sistemit njeh seksione të ndryshme. Njohja dhe ndarja e seksioneve është e nevojshme për qëllime funksionale dhe analitike. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.
Studio Moderna.d.o.o. frontend 7 ditë Cookie i cili identifikon përdoruesin. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.

Cookie Funksional

janë ato cookie të cilat përmirësojnë eksperiencën në Portal, megjithatë një veprim është i nevojshëm për këtë cookie që të ngarkohet në pajisjen tuaj

KompaniseEmriKohëzgjatjaPërshkrimiTë dhënat e mbledhura
Klick2Contact EU Ltd sliderk2c_stayClosed seksion Një Cookie i cili shikon nëse përdoruesi ka mbyllur banerin nga funksioni Klick2call dhe nuk shfaqet herë tjetër. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Pimcore SmExtFloater[#], SmExtFloater[][visitTime], SmExtFloater[ID] Ndryshe Cookie funksional i cili menaxhon banerin në portal. Cookie kujton vetëm nëse baneri është shfaqur ose jo dhe cili baner të shfaqet. Këto Cookie janë të rëndësishme për veprimin operacional të portalit, duke mbështetur funksione të rëndësishme si shporta e porosisë dhe operacione teknike në portal për të siguruar funksionin që ju prisni.
Studio Moderna.d.o.o. email 1 vit Cookie I cili kujton adresën e emailit për plotësimin e formularëve online kur porosisni ose logoheni në portalin tonë. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Tawk.to TawkConnectionTime seksion Cookie set by Tawk.to Live Chat that allows chat communication between operator and user. Këto Cookie na ndihmojnë për të dalluar informacionet bazë të përdoruesve si për shembull faqen që po shikojnë, gjuhën e browser dhe adresën IP.
Tawk.to __cfduid 1 vit Na ndihmon për tju dhënë informacionin më të mirë se si të zgjidhim problemet ose përgjigjemi pyetjeve nëpërmjet një aplikacioni me chat live. Cookie ndihmon për të gjeneruar statistika rreth sjelljes së përdoruesve në faqet tona, e cila na lejon të ndërtojmë një portal që i përshtatet më mirë përdoruesit. Këto Cookie na ndihmojnë për të dalluar informacionet bazë të përdoruesve si për shembull faqen që po shikojnë, gjuhën e browser dhe adresën IP.
Tawk.to ss 1 vit Na ndihmon për tju dhënë informacionin më të mirë se si të zgjidhim problemet ose përgjigjemi pyetjeve nëpërmjet një aplikacioni me chat live. Cookie ndihmon për të gjeneruar statistika rreth sjelljes së përdoruesve në faqet tona, e cila na lejon të ndërtojmë një portal që i përshtatet më mirë përdoruesit. Këto Cookie na ndihmojnë për të dalluar informacionet bazë të përdoruesve si për shembull faqen që po shikojnë, gjuhën e browser dhe adresën IP.
Tawk.to tawkUUID 11 vits Na ndihmon për tju dhënë informacionin më të mirë se si të zgjidhim problemet ose përgjigjemi pyetjeve nëpërmjet një aplikacioni me chat live. Cookie ndihmon për të gjeneruar statistika rreth sjelljes së përdoruesve në faqet tona, e cila na lejon të ndërtojmë një portal që i përshtatet më mirë përdoruesit. Këto Cookie na ndihmojnë për të dalluar informacionet bazë të përdoruesve si për shembull faqen që po shikojnë, gjuhën e browser dhe adresën IP.
Tawk.to Tawk_[#] 12 vite Cookie i vendosur nga Tawk.to Live Chat i cili dallon chattin midis operatorit dhe përdoruesit. Këto Cookie na ndihmojnë për të dalluar informacionet bazë të përdoruesve si për shembull faqen që po shikojnë, gjuhën e browser dhe adresën IP.

Analitike

Cookie Analitike të Paleve të Para dhe Cookie Analitike të Paleve të Treta, të cilat lidhen me kriteret që vijojnë: a) Kontrata të përfunduara me palët e treta, të cilat sigurojnë mbledhjen e të dhënave do të përdoren vetëm për qëllimet e analizave të Studio Moderna; b) Të dhënat anonime. Për këto cookie analitike, nuk është e nevojshme aprovimi; sidoqoftë përdoruesi i Portalit mund ti çaktivizojë ato.

KompaniseEmriKohëzgjatjaPërshkrimiTë dhënat e mbledhura
Google Analitik, Google Inc. _ga 2 vite Një identifikues i cili I jep çdo browser për të parë lundrimin e përdoruesit në portal. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Google Analitik, Google Inc. _gid seksion Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Google Inc. _gat_UA-[#] seksion Një Cookie i cili limiton numrin e kërkesave të bëra nga Google. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Google Inc. _dc_gtm_UA-[#] seksion Cookie Analitike për shërbimet e Google. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Google Inc. CONSENT 21 vits Një Cookie i cili ruan aprovimin e përdoruesit për të përdorur domainin aktual. Të dhëna të identifikuara dhe unike mund të mblidhen. Të dhëna anonime mund të shpërndahen me palët e treta.
Google Inc. DV seksion Cookie gjurmon përdorimin e përdoruesit në portal i cili përdor plug-in nga Google. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Google Inc. 1P_JAR 1 muaj Këto Cookie janë përdorur për të mbledhur statistika nga webi, dhe informacione gjurmimi. Të dhëna të identifikuara dhe unike mund të mblidhen. Të dhëna anonime mund të shpërndahen me palët e treta.
Silverpop Systems Inc. com.silverpop.iMAWebCookie 1000 ditë Cookie analitike të palëve të para, të cilat regjistrojne informacione mbi raportet online, emailet e marra të dërguara nga sistemi etj... Të dhëna të marra nga Cookie nuk është i vlefshëm për palët ose kompanitë e treta por vetëm për përdorim të brendshm.
Silverpop Systems Inc. com.silverpop.iMA.page_visit 20 minuta Cookie analitike të palëve të para që mbledhin vizitat e çdo individi në faqe të ndryshme të portalit tonë. Të dhëna të marra nga Cookie nuk është i vlefshëm për palët ose kompanitë e treta por vetëm për përdorim të brendshm.
Silverpop Systems Inc. com.silverpop.iMA.seksion 20 minuta Cookie analitike të palëve të para, e cila instalohet në fillim të çdo seksioni dhe mblidhen, duke regjistruar vizitat e faqeve brenda një seksioni. Të dhëna të marra nga Cookie nuk është i vlefshëm për palët ose kompanitë e treta por vetëm për përdorim të brendshm.
Studio Moderna d.o.o. ts_event_cex seksion Një Cookie që regjistron nëpërmjet cilit burim (fushatë, kanal, partner) vjen një vizitor në portalin tonë. Një cookie regjistron vetëm burimin e çdo vizitori pa informacione specifike mbi vizitorin. Të dhëna të limituara mund të mblidhen
Studio Moderna d.o.o. smtos 1 vit Cookie që gjurmon sa kohë një përdorues kalon në portal në formën e një vlere. Të dhëna të limituara mund të mblidhen
Studio Moderna d.o.o. personalid 1 vit Një Cookie analitik i cili i garanton çdo vizitori një numër identifikues unik në fillim të vizitës së tij të parë në portalin tonë. Të dhëna të limituara mund të mblidhen
Studio Moderna d.o.o. med 1 vit Një Cookie regjistron nëpërmjet cilit kanal një përdorues ka ardhur në portalin tonë - me e-mail, reklama baneri, postime të sponsorizuara në të tjerë, etj… Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Studio Moderna d.o.o. src seksion Një Cookie i brendshëm analitik që regjistron burimin nga vjen përdoruesi në një pjesë specifike të portalit. Cookie mbledh të dhënat e bashkuara dhe nuk dallon nga përdourues të ndryshëm. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Studio Moderna d.o.o. ts_event_referrer seksion Një Cookie i cili regjistron nëpërmjet cilit burim (fushatë, kanal, partner) vjen një përdorues në faqen tonë. Një cookie mbledh vetëm të dhenat e burimit nga vjen pa perfshirë informacione specifike. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Studio Moderna d.o.o. ts_event_src seksion Një Cookie i cili regjistron nëpërmjet cilit burim (fushatë, kanal, partner) vjen një përdorues në faqen tonë. Një cookie mbledh vetëm të dhenat e burimit nga vjen pa perfshirë informacione specifike. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Studio Moderna d.o.o. referrer 3 muaj Një Cookie i cili regjistron nëpërmjet cilit burim (fushatë, kanal, partner) vjen një përdorues në faqen tonë. Një cookie mbledh vetëm të dhenat e burimit nga vjen pa perfshirë informacione specifike. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Studio Moderna.d.o.o. __sreff seksion Cookie që mban informacione rreth faqeve të vizituara dhe kohën e kaluar në këtë portal. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Studio Moderna.d.o.o. cex 1 vit Cookie identifikon burimin nga vjen një përdorues në rasin e Google, Facebook ose fushata të ngjashme. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Studio Moderna.d.o.o. __reff 30 ditë Cookie i cili gjrumon burimin kur lundroni ndërmjet faqeve të ndryshme të portalit. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.

Shtesë, Studio Moderna përdor cookiet e palëve të treta të cilat kanë nevojë për aprovimin në Portal (përdorimi i Portalit) nga përdoruesi.

KompaniseEmriKohëzgjatjaPërshkrimiTë dhënat e mbledhura
Issuu Inc. __qca 1 vit Mbledh të dhëna anonime sipas vizitave të përdoruesit në portale, si numri i vizitave, koha mesatare e kaluar në portal dhe faqet që janë karikuar me qëllim për të gjeneruar raporte për optimizimin e përmbajtjes së portalit. Të dhëna të identifikuara dhe unike mund të mblidhen. Të dhëna anonime mund të shpërndahen me palët e treta.
Issuu Inc. iutk 10 vite Cookie të përdorura nga Issuu, të cilat shfaqin publikime interaktive dhe mbledhin statistika për shfaqjen e përmbajtjes. Të dhëna të identifikuara dhe unike mund të mblidhen. Të dhëna anonime mund të shpërndahen me palët e treta.

Preferencat e Përdoruesit

Për këtë cookie, është e nevojshme aprovimi nga përdoruesi.

KompaniseEmriKohëzgjatjaPërshkrimiTë dhënat e mbledhura
Google Inc. OTZ 1 vit Preferencat e përdoruesve të dyqaneve dhe informacione kur shikojnë faqe me përmbajtje nga Google Maps. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Google Inc. SNID 6 muaj Përdoren nga Google për të ruajtur informacione dhe preferenca të përdoruesve nga Google maps. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
Google Inc. NID 6 muaj Preferenca dhe Informacione të përdouresve kur shikojnë faqe që përfshijnë përmbajtje nga Google Maps. Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.

Cookie Marketing dhe Plug-in për Mediat Sociale:

 • Cookie Marketing: për këtë Cookie duhet një leje e aprovuar nga përdoruesi. Përveç rastit kur janë Cookie nga Palet e Treta nga Mediat Sociale, ku leja është dhënë në mediat Sociale.
 • Plug-in për Mediat Sociale: lejon përdoruesit me funksionet e dhëna nga social media, të cilat janë në të njëjtën linjë me opinion e komisionit EU lejojnë përjashtimin. Sidoqoftë, Studio Moderna ka përcaktuar që për këto përjashtime, përdoruesit duhet të regjistrohen në Mediat Sociale, ose në rast të kundërt një leje është e nevojshme. Në rastin kur përdoruesi e ndalon përdorimin e këtyre cookie në Mediat Sociale, këto Cookie nuk do të ngarkohen.
KompaniseEmriKohëzgjatjaPërshkrimiTë dhënat e mbledhura
DoubleClick, Google Inc. DSID 14 ditë Cookie për të lidhur aktivitetet midis pajisjeve nëse jeni loguar në Llogarinë Google në pajisje tjetër. Të dhëna të identifikuara dhe unike mund të mblidhen. Të dhëna anonime mund të shpërndahen me palët e treta.
DoubleClick, Google Inc. id 2 vite Mban një kod unik për të caktuar cilat reklama janë shfaqur në një pajisje, për llogari të Google Inc. Platforma e Reklamimit DoubleClick.
Lejon monitorizimin e efiçencës së reklamave dhe bën reklamat më shumë të përshtatshme për përdoruesin.
Të dhëna të identifikuara dhe unike mund të mblidhen. Të dhëna anonime mund të shpërndahen me palët e treta.
DoubleClick, Google Inc. IDE 2 vite Mban një kod unik për të caktuar cilat reklama janë shfaqur në një pajisje, për llogari të Google Inc. Platforma e Reklamimit DoubleClick.
Lejon monitorizimin e efiçencës së reklamave dhe bën reklamat më shumë të përshtatshme për përdoruesin.
Të dhëna të identifikuara dhe unike mund të mblidhen. Të dhëna anonime mund të shpërndahen me palët e treta.
DoubleClick, Google Inc. test_cookie seksion Teston nëse browser i përdoruesit mban Cookie, për llogari të Google Inc. Platforma e Reklamimit DoubleClick. Të dhëna të identifikuara dhe unike mund të mblidhen. Të dhëna anonime mund të shpërndahen me palët e treta.
Facebook Inc. fr 3 muaj Përdoret nga Facebook për të ofruar shërbime të ndryshme reklamimi, përfshirë ofertat nga reklamuesit e palëve të treta. -- Cookie për butonin e Pëlqimeve të Facebook Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.
Facebook Inc. sb 18 muaj Një cookie për rrjetin social Facebook. - Cookie për butonin e Pëlqimeve të Facebook Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.
Facebook Inc. c_user 2 muaj Cookie i Facebook që ju njeh si përdorues. - Cookie për butonin e Pëlqimeve të Facebook Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.
Facebook Inc. xs 2 muaj Një Cookie i rrjetit social Facebook që njeh përdoruesin, aplikacionin, ose faqen. - Cookie për butonin e Pëlqimeve të Facebook Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.
Facebook Inc. datr 2 vite Nje Cookie i Facebook që ju njeh si përdorues. - Cookie për butonin e Pëlqimeve të Facebook Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.
Facebook Inc. csm 1 muaj Një Cookie i rrjetit social i Facebook që ju lejon të përdorni 'Facebook chat'. - Cookie për butonin e Pëlqimeve të Facebook Të dhëna të identifikuara dhe unike mund të mblidhen. Të dhëna anonime mund të shpërndahen me palët e treta.
Facebook Inc. lu 2 vite Një Cookie Facebook ju lejon të logoheni në kompjutera publik. - Cookie për butonin e Pëlqimeve të Facebook Limited identifiable data may be collected.
Facebook Inc. p seksion Cookie funksional pë Facebook - Cookie për butonin e Pëlqimeve të Facebook Të dhëna të identifikuara dhe unike mund të mblidhen. Të dhëna anonime mund të shpërndahen me palët e treta.
Facebook Inc. presence seksion Një Cooke i rrjetit Social Facebook që ju lejon të përdorni 'Facebook chat'. - Cookie për butonin e Pëlqimeve të Facebook Të dhëna të identifikuara dhe unike mund të mblidhen. Të dhëna anonime mund të shpërndahen me palët e treta.
Facebook Inc. wd seksion Një Cookie i rrjetit Social Facebook i cili përshtat përmasën e faqes duke u bazuar tek ekrani. - Cookie për butonin e Pëlqimeve të Facebook Të dhëna të limituara të identifikueshme mund të mblidhen.
ShareThis Inc. __stid 1 vit Qëllimi është për të përshtatur Përdoruesin me subjektet e interesit bazuar në përmbajtjen që Përdoruesi viziton. gjatë lundrimit në web. Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.
ShareThis Inc. __sharethis_cookie_test__ 9 muaj Cookie mbikqyr aktivitetin "click-stream", për shembull faqet e webit të vizituara dhe kohën e kaluar në faqe. Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.
ShareThis Inc. _unam 9 muaj Cookie mbikqyr aktivitetin "click-stream", për shembull faqet e webit të vizituara dhe kohën e kaluar në faqe. Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.
Softcube.com sc 2 vite ID e klientit. Ky Cookie është në shqyrtim dhe qëllimi është caktuar. Kur të kompletohet, ky përshkrim do të axhornohet.
Softcube.com scCart 1 vit Përdoret për gjurmim të blerjes pasi e ka shtuar në shportë. Ky Cookie është në shqyrtim dhe qëllimi është caktuar. Kur të kompletohet, ky përshkrim do të axhornohet.
Youtube, Google Inc. ysc seksion Regjistron një ID unike për të patur statistika se cilat video nga YouTube janë parë nga përdoruesi. Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.
Youtube, Google Inc. CONSENT 21 vits Cookie I cili ruan aprovimin e përdoruesit për të përdorur domainin aktual. Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.
Youtube, Google Inc. visitor_info1_live 8 muaj Cookie në web për YouTube i cili vlerëson shpejtësinë e lidhjes së Internetit të përdoruesit. Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.
Youtube, Google Inc. PREF 8 muaj Regjistron një ID unike e cila përdoret nga Google për të mbajtur statistikat se sa vizitorë përdorin videot e YouTube në portale të ndryshme. Informacione personale të identifikueshme mund të mblidhen dhe të përdoren për reklama të targetuara dhe/ose për të shpërndarë të dhëna me palët e treta për të njëjtin qëllim.

Të menaxhosh lejet e Cookie

Vendimi për të lejuar portalet që të përdorin ose jo Cookie është në dorën tuaj, dhe duhet patur parasysh që ato funksionojnë në mënyrë optimale vetëm kur Cookie në browserin tuaj ose në portalin tonë janë të aktivizuara.

Nëse dëshironi të çaktivizoni Cookie mund ta bëni këtë gjë në impostimet e privacy. Gjithsesi, edhe nëse çaktivizoni Cookie, ajo nuk do të ndikojë cookie e nevojshmetë cilat instalohen pamvarësisht vendimit tuaj.

Çaktivizimi i përkohshëm i Cookie

 • Mozilla Firefox
  Përdorni funksionin »Private Browsing«. Në fillim, shtyp butonin »Alt«. Kjo hap barrën e menusë dhe tek menuja »Tools« zgjidhni »Private Browsing« ose shtypni kombinimin e butonave »Ctrl + Shift + P«.
 • Google Chrome
  Përdorni funksionin »New Incognito Window«. Ju mund të aktivizoni një dritare të re me kombinimin »Ctrl + Shift + N«.
 • Internet Explorer
  Me funksionin e quajtur »InPrivate« lejon lundrimin në Internet Explorer pa u larguar. Në fillim shtypni butonin »Alt« në browser. Kjo do të hapi barrën e menusë dhe në menu »Tools« zgjidhni »Browsing InPrivate« ose shtyp kombinimin »Ctrl + Shift + P«.
 • Apple Safari
  Klikoni në »Settings« dhe zgjidhni »Private Browsing«. Duke klikuar në butonin »OK« pjesën »Private« do ju dali në anën e djathtë të barrës.
 • Opera
  Klikoni në logon e browser në cep lart majtas. Kërkoni për butonin »Tab and Windows« dhe zgjidhni »New Private Window« ose shtypni kombinimin »Ctrl + Shift + N«.

Fshirja Përfundimtare e Cookie

 • Mozilla Firefox
  Klikoni ikonën »Firefox« (lart djathtas), zgjidhni »Options« dhe klikoni butonin »Privacy«. Shtypni »History« në dritare »Firefox Should:« zgjidhni »Use Custom Settings for History« dhe çekoni opcionin »Allow Sites to Set Cookies«. Nëse është e nevojshme ju mund të aktivizoni opcionin »Always use private browsing«. Ju mund të fshini Cookie e regjistruara me një klik në »Firefox« (lart djathtas), zgjidhni »Options« dhe klikoni butonin »Privacy«. Shtypni »History« në dritare »Firefox Should:« zgjidhni »Use Custom Settings for History«, »Show cookies» dhe pastaj «Remove All Cookies«. Për më shumë info klikoni këtu.
 • Google Chrome
  Klikoni në ikonën Chrome, zgjidhni »Settings«, klikoni në »Show Advanced Settings« në fund të faqes zgjidhni »Content Settings« në seksionin »Privacy«. Zgjidhni opcionin »Block Cookies and Other Site Data« dhe klikoni butonin »Done«. Ju mund të fshini dhe cookie që aktualisht janë ruajtur në ikonën e menus Chrome, dhe zgjidhni »Settings«, klikoni në »Show Advanced Settings« dhe tek »Privacy» zgjidhni »Delete Browsing History«. Për më shumë info klikoni këtu.
 • Internet Explorer
  Për të çaktivizuara Cookie, klikoni në »Tools« dhe zgjidhni tabin »Privacy«. Klikoni në butonin »Advanced« dhe zgjidhni opsionin për të çaktivizuar menaxhimin automatik të cookie dhe bëjini të dy vlerat në »Block«. Konfirmoni duke klikuar butonin »OK«. Ju mund të fshini dhe Cookie e ruajtura duke klikuar në »Tools«, »Deleting« dhe pastaj »Delete«. Për më shumë info klikoni këtu.
 • Apple Safari
  Kliko ikonën »Safari«, zgjidh »Preferences« dhe kërko »Privacy«. Tek »Block cookies« aktivizo opsionin dhe konfirmo duke klikuar butonin »OK«. Për të fshirë Cookie e ruajtura klikoni ikonën »Safari«, zgjidhni »Preferences« dhe kërkoni »Privacy«. Zgjidhni të gjithë portalet dhe klikoni »Remove All«. Për më shumë info klikoni këtu.
 • Opera
  Kliko në logon në browser (cepi lart majtas, kërko për »Settings« dhe zgjidh »Preferences«. Kërkoni nën butonin »Advanced« për »Cookies« dhe zgjidhni opsionin »Never accept cookies«. Konfirmo duke klikuar butonin »OK«. Për të fshirë Cookie e ruajtura, klikoni logon në browser në cepin lart majtas, dhe kërkoni për »Settings« dhe zgjidh »Preferences«. Kërko në butonin »Advanced« për »Cookies« dhe opsionin »Delete All Cookies«. Për më shumë info klikoni këtu.

Përpara së të vendosni të fshini përgjithmonë Cookie, mos harroni që dokumentat cookie janë në kompjuterin tuaj për t’ju dhënë një eksperiencë më të mirë, më miqësore, më të shpejtë dhe të drejtpërdrejtë.

Ndrysho opsionet e Cookie: