ZGJIDH SIPAS KATEGORISË
Dyqanet
Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

Historia për një gjumë të mirë

Gjumi – sa i rëndësishëm, sa i nevojshëm, sa me vlerë. Per shumë nga ne, gjumi është qetësuesi më i mirë pas një dite të gjatë e të lodhshme pune. Por fatëkeqësisht, shumë nga ne nuk flenë aq sa duhet. Janë kaq shume gjëra që mund të duket se janë me të rëndesishme dhe me interesante sesa disa orë më shumë gjumë, ushtrimet dhe vlerat ushqyese janë baza për një shëndet të mirë dhe lumturi, dhe sigurisht edhe gjumi i mirë.

Cilësia e gjumit menjëhere ndikon në mënyrën e jetesës,duke përfshirë gjëndjen mendore, produktitvitetin, gjëndjen emocionale, kreativitetin, gjëndjen fizike dhe për më tepër edhe peshën. Asnjë aktivitet tjetër nuk ju sjell kaq shumë avantazhe me kaq pak mundim!

Kur nuk ju merr gjumi Zzz ...

Por problemi qendron kur nuk ju zë gjumi. Kur gjumi është i parehatshëm. Kur ju ngriheni të lodhur apo pa terezi.

Për të siguruar një gjumë të mirë e shplodhës ju duhet të shtriheni çdo natë në një dyshek cilësorë, të pastër dhe sigurisht të mbuloheni me produkte të ngrohta me materiale cilesorë.

Dhe Dormeo është këtu për t'ju dhuruar më të mirën.

Faktet bazë në jetën e njeriut janë 5: lindja, ushqimi, gjumi, dashuria dhe vdekja.

E.M. Forster

12 vite zhvillim për t'ju ofruar gjumin që dëshironi dhe meritoni

Dormeo nuk është vetëm një markë që mund të shikoni perreth. Në Dormeo njerëzit i dedikojnë kohën dhe mundin për t'ju ofruar më të mirën, inovativen, zgjidhjen më të rehatshme për të përmirësuar mënyrën se si ne flemë.

Më shumë se 300 produkte për gjumë të mirë

Si filloi gjithçka...

E gjitha filloi në 2002 kur Dormeo lançoi dyshekun e parë, prezantimi për herë të parë në televizion.

Vetitë ideale, materialet më të mira dhe speciale e sigurisht vlerësimi i klientëve na inkurajojnë për të vazhduar punën tonë dhe të fokusohemi në zhvillimin e produkteve të reja, të cilat do të ndihmojne njerëzit për një gjumë të mirë çdo ditë.

Pas 12 viteve punë të vazhdueshme ne mund të themi se ja kemi dalë - por prap vazhdojmë me vizionin tonë.

Ne kemi hedhur në treg më shumë se 300 produkte për dhomën gjumit, dyshek, jorgan, jastëk, ristela, mbulesa dyshekësh, çarçaf, produkte për fëmijë, aksesorë për banjo, dhe shumë produkte të tjera për një shtëpi të ngrohtë.

Nuk duam të ndalojmë – Ne duam t'ju japim më shumë

Pas 12 vitesh, Dormeo është një markë e njohur në botë e cila ndodhet në miliona dhoma gjumi, duke përmirësuar mënyrën e të jetuarit. Dormeo krenohet për punën e bërë në zhvillimin e materialeve më të reja për ti ofruar konsumatorëve atë për të cilën ata kanë nevojë.

Dhe ky është suksesi ynë më i fundit!

Një inovacion botëror - Susta sfungjeri, vetëm në Dormeo!

Risia jonë e fundit Tekonologjia Octaspring nga inovatori Belg Willu Pop, teknologji e përdorur në dyshekët Dormeo Air.

Ato kanë një strukturë unike, susta sfungjeri si hoje blete të cilat janë një kombinimi më i mirë ndërmjet sustave normale dhe materialit memory.

Çdo Octaspring ka një dizjn 8 anësh hojë blete, duke lejuar lëvizjet në çdo drejtim duke ofruar mbështetje, rehati dhe ajërosje, dhe duke e cilesuar si zbulimin më të madh në tekonologji dhe duke e bëre këtë dyshek, dyshekun e gjeneratës së re.

Dormeo Octaspring ofron rehati maksimale me 3 llojet e dyshekëve.

Në secilin prej tyre, sfungjeri memory Octaspring me fortësitë e ndryshme është përshtatur për të siguruar mbështetje, fleksibilitet dhe rezistencë për të gjithë trupin për një gjumë të qetë e shplodhës.

Shikoni gjeneratën e re të dyshekëve me teknologjinë Octaspring!

Ne gjithashtu jemi pjesë e komunitetit - dhe duam t'ju japim dicka

Përgjegjësi Sociale

Jeta shpesh herë ndryshon rrjedhën e saj dhe na vendos në situata të ndryshme. Dormeo është këtu për t'ju ndihmuar me donacione të ndryshme për individë apo grupe në nevojë.

Përgjegjësi për mjedisin

Ne kemi vetëm një planet dhe ne në Dormeo jemi të përgjegjshëm për ta mbrojtuar atë. Dhe kjo është një ndër arsyet që të gjitha produktet tona jane miqësore për mjedisisn, prodhuar me materiale të riciklueshme, dhe gjithashtu ne do të kujdesemi edhe për produktin e vjetër tuaj.

Ne nuk duam që asnje dyshek i vjetër të përfundojë në natyrë!

Faktet bazë në jetën e njeriut janë 5: lindja, ushqimi, gjumi, dashuria dhe vdekja. - Frank H. Knight

Klikoni këtu dhe zgjidhni një nga produktet Dormeo dhe filloni të flini mirë - ju e meritoni!