ZGJIDH SIPAS KATEGORISË
Dyqanet
Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

Transporti

Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni pasi ne mund t'ju dërgojmë produktet e porositura Dormeo drejtpërdrejt tek ju.

Me anë të kompanive postare ne organizojmë transportin e produkteve si Dyshekë, Jorgan, Jastëk dhe aksesorë të tjerë drejt e tek ju!

Transporti është i sigurtë dhe ne sjellim produktet në të gjitha qytetet e shqipërisë.

Produktet Dormeo vijnë të amballazhuar dhe nuk do të kenë asnjë lloj problemi gjatë transportit.