Nuk keni produkte në shportë

Provo

Linja e dyshekëve më të rinj Air+

Dysheket Air+ ju ofrojnë rehati maksimale, mbështetje ergonomike, lartësi premium dhe qëndrueshmëri maksimale. Një kombinim ndërjmet teknologjisë Octaspring® dhe materialit të rehatshëm memory, dyshekët Dormeo Air+ janë të dizajnuara shkencërisht për t'ju dhuruar gjumë të mirë gjate gjithë natës.

Linja e dyshekëve më të rinj Air+

Kur mendoni për faktin se do të kaloni 3 nga 10 vitet e ardhshme në një dyshek, e kuptoni rëndësinë për të investuar në mjedisin më të mirë të mundshëm të gjumit. Dëshironi që të jeni të sigurtë që ky dyshek është i rehatshëm dhe i përshtatshëm për ju. Ne në Dormeo, jemi të specializuar në këtë fushë dhe prandaj kemi përmirësuar linjë tonë luksoze Air + për të ofruar një gjumë të mirë e të shëndetshëm. Në fund të fundit, një gjumë i mirë i natës është me të vërtetë ajo që po blini, apo jo?

Zonat përmirësojnë sipërfaqen e gjumit

Në një përpjekje për të përmirësuar më tej përvojën e gjumit për pozicione të ndryshme gjumi kemi vendosur për të krijuar një dyshek me shume-zona. Qëllimi është të ofrojme mbeshtetjen e duhur pikërisht atje ku është e nevojshme dhe konturimi i butë ku keni nevojë më së shumti. Kjo do të thotë se linja e dyshekeve AIR+ ka nivele të ndryshme mbështetje për të ofruar një pozicion sa më natyral për shpinën në çdo pozicion fjetje.

Dysheku që të gjithë e ëndërrojnë

Rehatia e jashtëzakonshme bashkohet me teknologjinë e përparuar në këtë dyshek të cilësisë së lartë me shtresa të shumëfishta që punojnë për të ofruar një pozicion sa më natyral gjumi. Me sustat individuale në xhep dhe sustat Octaspring® kemi arritur të kombinojmë të dyja teknologjitë më të mira për të marrë dyshekë me cilësi të lartë që te gjithe e ëndërrojnë. Dizajni unik Octaspring® me 8 kollona mbështetëse siguron ajrosje dhe përshtatshmëri 3D si në formë dhe funksionalitet.

Teknologjia Octaspring® - provuar për të promovuar gjumë më qetësues

Teknologjia jonë më e mirë dhe e patentuar me cilësi të lartë Octaspring® - dizajni në formë hojesh është parë nga ekspertët si ideal për dyshekët ergonomik për të siguruar mbështetje të personalizuar për lëvizjen natyrale të trupit me presion më të vogël dhe më shumë rehati. Deri në 8 herë më shumë vetëajrosje në krahasim me dyshek me një shtresë dhe parandalon djerësitjen gjatë natës. Por përveç këtyre karakteristikave, ka shumë përfitime të tjera që teknologjia Octaspring ofron për një individ përveç nevojave themelore të nevojshme për gjumë. Një nga karakteristikat cilësore të Octaspring është gjithashtu transferimi i lëvizjes, i cili siguron që nuk do të shqetësoheni partnerit tuaj.

Njësoj si të flesh mbi re - Më e mira e sustave dhe sfungjerit

Linja e dyshekeve Air+ përbëhet nga një numër shtresash, secili me një qëllim specifik, prandaj ju siguron rehati dhe mbeshtetje të përsosur. Kjo strukture e krijuar nga sfungjeri dhe sustat individuale në xhep, mund të gjendet vetëm në dyshekët e rinj dhe ekskluziv Air+, dyshekët më të mirë Dormeo. Dysheket Air+ ju ofrojnë rehati maksimale, mbështetje ergonomike, lartësi premium dhe qëndrueshmëri maksimale. Një kombinim ndërjmet teknologjisë Octaspring® dhe materialit të rehatshëm memory, dyshekët Dormeo Air+ janë të dizajnuara shkencërisht për t'ju dhuruar gjumë të mirë gjate gjithë natës.