ZGJIDH SIPAS KATEGORISË
Dyqanet
Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

Si të zgjedhni dyshekun e duhur?

A keni konsideruer ndonjëher se sa kohë shfrytëzoni shtrsatin? A do ta besoni se një të tretën e jetës e kalojm në shtrat! Për këtë, ju nuk do të pajtoheni , se është shum e rëndësishme të kaloni kohë duke fjetur në një dyshek komfor të kualiteti të lartë.

'

Si të zgjedhni dyshekun e duhur?

A keni konsideruer ndonjëherë se sa kohë shfrytëzoni shtratin? A do ta besoni se një të tretën e jetës e kalojmë në shtrat!

Për këtë, ju do të pajtoheni, se është shumë e rëndësishme të kaloni kohë duke fjetur në një dyshek komfor të kualitetit të lartë.

Ç’farë i bënë dyshekët të kenë kualitet të lartë?

Pasi që gjatë ditës I ekspozohemi streseve të shumta dhe është e rëndësishme që trupi të pushoj dhe të relaksohet gjatë natës.

Kjo mundë të arrihet vetëm më një dyshek:

 • përshtatet në mënyrë perfekte formës tuaj trupore,
 • mbështet trupin në mënyrën e duhur të nevojshme,
 • mënjanon akumulimin e stresit në pikat e presionit,
 • ka ajrosje të mirë dhe nuk lejon lagështinë,
 • ka mbrojtje kundër grimcave të pluhurit,
 • në mënyrë gjenerale, ofron relaksim maksimal.

Nëse dysheku është i rëndomtë apo shumë i vjetër?

në kesi situate, problemet e kësaj do të jenë :

 • pagjumësia,
 • irritimi,
 • mos koncentrimi,
 • rrotullimi në shtrat,
 • dhimbjet në shpinë, qafë
 • fëtyra juaj do të tregoj rezultatin e pagjumësis,
 • do të krijohen rrath përeth syve,
 • do të ndiheni jo I freskët, I lodhur dhe dërmuar.

Shkurtë , nëse nuk do të fleni rezultati do të tregohet gjatë ditës. Zakonuisht, ju nuk mundë tia dilni kur nuk keni gjumë të mjaftueshëm dhe mundoheni ta kompenzoni në vieknde. Sasi totale e gjumit nuk mund të konsiderohet e barabart me sasinë e kualitetit të gjumit që ka nevojë trupi juaj.

Pasi që trupi juaj ka duruar një periudh të gjatë pa gjum kualitativ, problemet kryesore janë:

 • zvoglon produktivitetin dhe si pasoj e kësaj vijnë problemet,
 • gjendje jo e knaqshme me familje dhe shoqëri,
 • apati e përgjithshme,
 • vështirësi me sporte aktivitete,
 • humbje e peshës dhe moshim më I shpejt,
 • udhëheq në ndjenjën e moskënaqësis dhe më pak kënaqësi në jetë.

A jeni mësuar me këtë?

Nëse keni vërejtur veten me fljaët më herët, ju mesiguri keni zgjedhur dyshekun e gabuar, apo dysheku juaj është shumë I vjetër dhe ka nevoj për përmirësim. Shiqoni një herë se sa është ndryshimi në mes të dyshekëve të mirë.

Ç’farë duhet të konsiderojm kur të zgjedhni dyshekun e ri

Për të zgjedhur dyshek të ri nuk është një zgjidhje e lehtë. Sot, tregu përfshin një listë të llojeve të dyshekëve të ndryshëm ( dyshekët më të ri , shtretërit me ujë, dyshekët e punuar nga sfungjer latex të ndryshëm), çmimet e të cilëve variojnë ( jo gjithmonë varen nga kualiteti I shtratit).

Para se të bleni dyshek, ne do të ju rekomnadojmë të kontrolloni se mundë ti përgjigjeni me po në pytjet në vijim.

1. A mbron dysheku në mënyrë perfekte shpinën dhe pjesët tjera të trupit?

Një dyshek I mirë ofron mbrojtje kundër problemeve të shpinës: veqanërisht qafës dhe pjesës lumbale. Gjithashtu duhet të parandaloj dhimbjen dhe tensionin në të gjithë trupin.

Kurt ë selektojme dyshekët, kujdesuni për materialet të cilat janë punuar , sfungjerët elastic dhe të majftueshëm ta ndihmojnë pozitën e trupit tuaj.

Materialet e zgjedhura me kujdes nga dyshekët Dormeo ndihmojnë trupin tuaj në pozitën e drejtë për këtë parandalon dhimbjen në shpinë, qafë dhe ije. Ju mundë të zgjedhni në mëns të një numri të kombinimeve të fortësis dhe butësis së materialeve, të siguroni sse keni një dyshek të duhur që ka një dikimt ë shëndetshëm gjatë pozitës së gjumit.

2. A ju përshtatet komplet dysheku me formën e pushën tuaj të trupit ( anatomike apo ortopedike)?

Për një natë të mirë, na nevoitet një ndihmë korekte dhe për këtë liron tensionin dhe muskujt e shpinës. Kjo do të thot se dysheku ka nevojë të përshtatet në ç’do formë të trupit tuaj, dhe ju lejon të keni qualitiet më të madh të gjumit kështuqë më nuk do të mundoheni ta gjeni pozitën e duhur. Një dyshek I mirë që ndikon në tërë trupin.

Dyshekët Dormeo janë ekstremish të punuar mirë me stile nga persoa modern. Shtresa e dyshekut është e punuar nga materiali më I mirë që bëjën trupin tuaj të mos ndjej asnje presion gjatë gjumit.

3. A është dysheku hipoalergjik (a ju mbron nga pluhuri dhe insketet, bakteret dhe myku)?

Është një numër i madhë i njerëzve që vuajn nga alergjia. Njëra ndër më të zakonshmet e shaktuara brensa shtëpisë, pa dyshim, grimcat e pluhurit.

The main location of dust mites in our homes is the mattress in our bedroom as it offers them perfect breeding conditions: warmth, moisture and food. Vendi më i përshtatshëm për bakteret në shtëpinë tonë është dysheku në dhom

Kërkimet kanë treguar se mesatarja e një dysheku 2 vjeq të vjetër përmban rreth 2 milion grimca pluhuri, të gjalla dhe të vdekura.Ç’do herë që ju keni kthyer dyshekun , ju keni krijuar pluhur I cili shkakton alergji ( ju bllokohet hunda, teshtima, djegjie të syve). Ju nevoitet të zgjedhni dyshekun I cili ju mbron kundër kësaj.

4. Dysheku është i dizajnuar me një ventilim i cili është i shkëlqyeshëm për ventilim të ajrit dhe i garantuar?

Trupi jonë liron shumë djerës gjat gjumit kështu që është shumë e rëndësishme që dysheku jonë të regulloj nxhetësin dhe djerësitjen. Mbulesa e dyshekut kontrollon djerësitjen dhe mënjanon lagështinë.Trupi jonë ka nevojë për ekstra energji të qëndroj I nxehtë,I ftohtë dhe I lagësht, rezultati I cili është I dobët për gjum.

Ventilim të shkëlqyr në baza të mira të gjumit dhe dyshek më qëndrueshmëri të gjatë . Materiale të ndryshme që përdoren në prodhimin e dyshkëve Dormeo janë veqanërisht me ventilim dhe ajrosje të mirë. Ecocell®, Talalay, Ultralatex … të gjithë kanë celula unike që mbrojnë dhe lejojnë ajrosje dhe lirim të lagështis. Për këtë, dyshekët kanë thatësi dhe lejojnë lëkurën të ketë freski në ç’do mbrëmje.

Përdorimi I dyshekëve të rëshqitshëm për ajrosje të mirë të dyshekut siguron dyshekun të ventilohet, dhe të liroj lagështin gjatë gjumit.

5. A është dyshëku I mbrojtur nga pluhuri dhe I ndërtuar për elektricitet static?

Duke selektuar dyshekët ne duhet të konsiderojmë a është I mrojtur nga grumbullimi I pluhurit që krijohet gjatë akumulimit të energjisë statike. Mjegullës Elektromagnetike e cila është shkaktuar nga objekte të cilat lirohen nga valët elektormagnetike: televizioni,radio, linjat e rymës.elektriciteti. Fabrikat, të cilar kanë fijet karbonike në valë, parandalojnë valët ekeltromagnetike nga theksimi.

Mbulesa e dyshekut Dormeo është e mbushur me karbon (Resistat®) dhe për këtë ndalon elektriocitetin static nga ndërtimi. Resistat® mbush procesin me parandalimin e xixëllimave të padëshirueshme që janë të shkaktuara nga elektriciteti static dhe parandalon akumulimin e pluhurit, në të njejtën kohë kundër grimcave të pluhurit.

6. A është dysheku ekologjik ( I punuar nga material të cialt janë të mira për njerëzit dhe ambientin)?

Zhvillimi modern I materialeve është vendosur me ngarkesë ekstra në ambientet me lirim të substancave të ndryshme të cilat kanë një ndikim të dëmshëm në qenient njerëzore. Për këtë kur të selektojmë dyshekët, është e rëndësishme të konsiderojmë se është e sertifikuar në arritjen e standardeve ekologjike.

Dyshekët Dormeo janë të punar nga një teknologji e avancuar dhe me një përshtatshmëri të këndshme të materialeve të cialt janë të përshtatshme për reciklim. Ne vazhdimisht dhe shkenctarisht përmirësojmë mareialet që produktet tona dhe fabrimiki I tyre të sigurojnë një të ardhme të pastër për planetin tonë. Të gjithë dyshekët tani kanë etiketë Oeko-Tex® që garnton takim ekologjik me standardet e tekstilit.

7. A ofron shitësi garancion për dias vite për dyshekët ( në të cilën përfshihen dyshekët dhe mbështjellësit e dyshekëve jo vetëm mbulesa e dyshekëve)?

Një garancion I dyshekëve ju jap siguri të cilën shitësi është nën obligim të zëvendësoj dyshekun nëse është ndonjë gabim në shtresën e dyshekut. Pasi 10 vite është një periudhë e gjatë, shitësi duhet të ketë një evidencë të fortë që produktet që shet shiten me kualitet që garantojnë. Si garancion është, natyrisht, është testament I kualitetit të lartë të produktit

Të gjithë dyshekët Dormeo kanë garnacion për shum vite të cilin aplikohet në shtresë dhe jo vetëm në mbështjellës të dyshekut. Është e mundshme 6,12 apo 15 vite garancion të shtresës , varësisht nga lloji, mbulesa e dyshekut është e garantuar për 1 vit. Nëse e vëreni ndryshime të padëshirueshme të garantuara , konsulatantët tanë do të ju ndihmojnë në zgjedhjen e problemit apo zëvendësimit të tij më dyshëk të ri nëse është e nevojshme.

8. A ju oforn dysheku vlerën më të mirë të parave të klasës së tij?

Para se të vendosni për dyshekun, zgjedhni se cilat janë karakteristikat dhe krahasimet me dyshkeët tjerë në të njejtën kalsë. Ju do të vëreni se dyshekët të ngjajshëm me karakteristika tjera do të jenë të ashpër në çmim, varësisht nga shitësi dhe tregu, I cili është strict në krahasim me çmimn e ngjajshëm.

Në Dormeo ne kemi vërejtur se është një ndërlidhje e mirë në mës të kualitieti dhe çmimit të dyshekëve tanë, Kjo do të thot se ne ofrojmë, një çmim të arsyeshëm, revolucionar dhe me kaulitiet të lartë të dyshekëve me shum karakterisitka superior që shumë dyshek ( më të shtrenjët) nuk I kan.

9. A mundë të ktheni dyshekun pa pagesë nëse është e papërshtatshme për ju?

Kjo mundë të ndodh lehtë me selektimin dhe blerjen e dyshkëve në tregun Slloven dhe mund të gjendet të realizoj pritjet e komforiteit. Për këtë, veqanërisht është e rëndësishme që shitësi të ofroj prova falas për një periudhë së bashku me dyshkun. Kjo do të thot se ju duhet të jeni në gjendje të ktheni dyshekun pa pagesë dhe pa ndonjë arsyetim , nëse e gjeni diqka të papërshtatshme gjatë këssaj periudhe.

Në Dormeo ne do të ju ofrojmë mundësi në dyshekët e padistribuar për 30 dhe 60 ditë, Nëse dyshekët Dormeo nuk I arrijnë qëllimet tuaja, ju mund ta ktheni tek ne : dhe ne do të ju kthej parat pa ndonjë pytje. ( Jo e pranueshme për dyshekët ka qenë e pranuashme matja.)

10. A siguron shitësi juve me një mbështetje të shërbimit të plotë dhe ndihmon në këshilla?

Duke bërë zgjidhjen e duhur , zgjedhjen e problemeve, mundësin e pagesës,kushtet për tkhim të produktit…. Të gjitha këto eksperienca mendë të kthehn në një blerje të dyshekut të ri nëse nuk keni nivelin e duhur të shërbimit kur të poroitni dyshek.

Dyqani ku shitësi ofron shërbim të duhur si dhe produktet: procedura të thjeshta të porosis, mundësit e pagesës të cialt I përshtatne konsumatorit, dërgesa personale, kushtet e kthimit, si dhe ndihmesa me këshilla.

Në Dormeo ne vlerësojmë konsumatorin dhe jemi shumë të besueshëm për kënaqësin e tij. Dyshekët mundë të paguhen për këste, ne I dërgojmë në shtëpi tuaja dhe I vendosim dyshkët. Ne ju përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe ju ofrojme këshilla ne qendrën tonë informative ne numirn e telefoni 04 451 44 40 Ne jemi të kënaqur duke ju ndihmuar juve.

'