ZGJIDH SIPAS KATEGORISË
Dyqanet
Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

5 hapa të shpejtë si ta zgjedhni dyshekun e duhur

Pasi që tregu ofron një numër të madh të dyshkëve, mundë të jetë e vështirë të zgjedhni dyshekun e duhur. Cilat janë kriteret e përgjithshme që personat duhet ta marin në konsiderim kur të zgjedhin dyshekun adekuat? Duke ju ndihmuar juve të vendosni, ne kemi listuar 5 hapat që të bëjmë zgjedhjen e dyshekëve më të lehtë. Le të jetë një udhërëfyes i përgjithshëm I cili ju ndihmon juve të zgjedhni dyshekun e duhur.

'

Pasi që tregu ofron një numër të madh të dyshkëve, mundë të jetë e vështirë të zgjedhni dyshekun e duhur. Cilat janë kriteret e përgjithshme që personat duhet ta marin në konsiderim kur të zgjedhin dyshekun me te pershtatshem?

Duke ju ndihmuar juve të vendosni, ne kemi listuar 5 hapat që të bëjmë zgjedhjen e dyshekëve më të lehtë. Le të jetë një udhërëfyes i përgjithshëm I cili ju ndihmon juve të zgjedhni dyshekun e duhur.

1. Zgjedhni dimenzionin e duhur

Mundë të tinglloj e thjeshtë sa që nuk ka nevojë të ceket, port ë vendosni për dimenzionin e duhur për dyshekun në hapa të parë. Kurt ë zgjedhni dyshekun e ëndrrave tuaja, sigurohuni që të ketë dimenzionin e duhur.

Nëse nuk jeni I sigurt cili është dimenzioni I duhur, kontrolloni prap para se të bëni ndonjë gabim.

Rangu i Dormeo përmban të gjitha dimenzionet klasike, por gjithashtu ju lejon të porositni dimenzionin që ju dëshironi për dyshek.

2. Konsideroni shpinën tuaj

Kurt ë zgjedhni dyshekun sigurohuni që të ketë mbështetjen adekuate për shpinë. Edhe nëse nuk keni problem me shpinën, zgjedhja korrekte mundë të ketë influencë në dhimbjet në të ardhmen.

Të gjithë dyshekët e Dormeo mbështesin shpinën në mënyrë korrekte, dhe mundë të ndihmoj në dhimbjet e qafës dhe shpinës, si dhe parandalon problemet në të ardhmen.

3. Zgjedhni Komforitetin

Dysheku juaj ka nevoj për komforitet. Kjo do të thot thjesht të jeni komfor, duke u shtrirë, mbi të gjitha, që ju do të jeni në gjendje të ndiheni I relaksuar kur të shtriheni në ç’do kohë. Ju mundë ta provoni, falas, për disa javë në vendë se të zgjedhni cili është I duhuri.

Ju mundë të zgjedhni në mes 9 dyshekëve perfekt komfor në listën e Dormeo. Ju mundë të testoni dyshun tuaj për 30,60 apo 90 ditë dhe të vendosni për veten tuaj nëse është e duhura për ju. Nëse nuk është e duhura për ju, Dormeo do të ju kthej parat.

4. Kushtoni kujdes standardeve të fabrikimit që garantojnë kualitet, higjienë dhe mbrojtje

Ne në mënyrë gjenerale përdorim dyshek për shumë vite. Për gjumë, pushim dhe ndonjëher të hani, shiqoni TV, lexoni…… dhe dyshekët mundë të jenë burimi kryesor I ç’do baktere dhe grimcave të pluhurit, të cilat shkaktojnë alergji dhe asma. Kurt ë zgjedhni dyshek e cila është e nevojshme, për atë duhet të shiqoni se si është I mbrojtur dysheku kundër mikroorganizmave të ndryshëm.

Në Dormeo ne kujdesemi për gjumë të shëndetshëm në vendë të parë. Kjo është e njoftur në baza botërore si symbol I fabrikës ku trajtohet kundër grimcave të pluhurit. Fabrika ka trajtuar këtë proces që siguron një qëndrueshmëri në zgjatjen e mbrojtjes kundër pluhurit dhe konolozimin e bakterve dhe këpurdhave.

5. Konsideroni çmimin e produktit

Shum njerëz binden se vetëm gjërat më të shtrenjëta janë më të mirat. Megjithatë, me trendin e globalizimit dhe tregut, duke u bazauar në këtë princip të zgjedhjes së dyshekëve është iracionale.

Cmimi nuk duhet të jetë kriteri kryesor kur të zgjedhni dyshekun! Këto ditë ju mundë të bleni kualitetin më të lartë me pak para. E cila është e përshtatshme, për dyshek superior, Dormeo tregon se çmimi I mirë dhe kualiteti I lartë nuk janë të nevojshme të jenë eksluzive së bashku.

Zgjedhni dyshekët I cili është “perfekt”për ju

Me Dormeo ju mundë të zgjedhni lloje të ndryshme të dyshekëve, si dhe atë të nevojshmin, standard, apo të kombinuar, si dhe për persona me shije dhe kërkesa të veqanta.

  • Dyshekun Aloe Vera i fortë ortopedik për një mbështetje të përsosur për shpinën. Ka permbajtje Aloe Vera për një gjumë të qetë dhe rigjenerues e cila do të përkëdhelë lëkurën tuaj. Lartësia e dyshekut: 16 cm
  • Dyshekun Carbon me 3 shtresa dhe shtresë të dyfishtë i pasuruar me fibra karboni e bën më të lehtë zgjedhjen tuaj për dyshek. Ka një anë të fortë dhe një anë të butë. Lartësia e dyshekut: 16 cm
  • Dysheku inovativ iMemory Silver ka një brendësi inovative me nivele të ndryshme fortësie i cili mund të rrotullohet për të përshtatur fortësinë që keni nevojë. Lartësia e dyshekut: 18 cm

Si shtesë e dyshekut, ne kemi arrit deri tek një zgjidhje për dyshek të vjetër, divanët dhe shtretërit jo-komfor, si dhe kemi marë në konsiderim mysafirët tuaj në shtëpin tuaj, si dhe për ju kur të fleni jashtë shtëpis.

  • Dormeo Roll up është I hollë, dyshek me kualitet I cili mundë të jetë shumë praktik ç’do kund. Përshtatshmëri ideale , për një jetë të re, divane të vjetra. I përshtatshëm si dyshke për mysafirm, kur fëmiijët luajn , dhe kur të mbështjellet është e lehtë të bartet për kamping dhe udhëtime. I punuar nga Ecocell® jap mbështetje të duhur në shpinën tuaj .
  • Dysheku Renew është mënyra më e lirë të ndroni dyshekun tuaj nësë nuk keni dyshek të butë dhe komfor. Reneë është 3.5cm I hollë nga sfungjeri memory, I cili me të vërtetë përmirëson ndjenjën tuaj nga dysheku I vjetëer. Sfungjeri I butë memory largon dhimbjen nga krahrori dhe gjunjët. Vendoseni në krye të dyshekut të fortë, divanit jokomfor. Është I përshtatshëm ta vendosni edhe në mes të dy dyshekëve të ndarëkur ata bashkohen në një sioërfaqe të vetme për gjum. Kur jut ë bleni dyshek Reneë, ne do të ju japim jastëk anatomic Memory dhe mbajtëse.

'