Nuk keni produkte në shportë

Provo

Krahasoni Dyshekët Dormeo

Ktheni telefonin për më mirë!
 
Çmimi nga
Oferta Speciale
Periudha e testittooltip_sm_mkt_trial_period
GaranciaNe ju ofrojmë garanci afatgjatë
Deri në 15 vite për të fjetur mendien. Me këtë garanci nuk ka arsye pse mos ta provoni.
FortësiaSHPINË - gjumashët e shpinës preferojnë dyshek mesatarisht të fortë. Gjumashët me shpinë nuk duan dyshek të butë sepse presioni i trupit shpërndahet në të gjithë trupin, më shumë se sa në rastin e fjetjes me bark ose anash.
ANASH - gjumashët anash preferojnë dyshek mesatar dhe të butë. Kjo për arsye se presioni shkaktohet më shumë në Shpatulla dhe në ije, një sipërfaqe shumë e vogël.
BARK - gjumashët e barkut preferojnë një dyshek me fortësi mesatare. Fortësi shumë e madhe për këta persona mund të shkaktojë presion në gjunjë dhe para ijeve, dhe shumë butësi mund të shkaktojë zhtyje në dyshek, dhe trupi mund të mos jetë në një drejtim me qafën dhe kokën.
Lartësianga 14cm në 27cm
Octaspring®Teknologjia ekskluzive Octaspring® kombinon mbështetjen dhe komoditetin e sfungjerit me funksionalitetin e një suste. Teknologjia Octaspring® ofron 8 herë më shumë ajrosje dhe nuk transmeton lëvizjet. Dizajni i hojeve të bletëve siguron mbështetje të personalizuar për levizje natyrale të trupit me shumë më pak presion dhe më shumë rehati.
Shtresë e kthyeshme2 shtresa të ndara në 1 dyshek. Dyshekët me përmasë 140cm dhe më të mëdhenj, kanë këtë avantazh që lejonë të zgjidhni fortësinë në varësi të preferencës.
Sholla e rrumbullakëtDisa persona preferojnë dyshek të fortë, disa të butë. Dysheku Dormeo ka 2 nivele fortësie. Nëse nuk jeni të sigurtë se cila fortësi ju përshtatet, thjeshtë provojeni dhe ndyshoni anën për të zgjedhur fortësinë e përshtatshme.
Mbulsa lahetZinxhiri rreth tij e bën më të lehtë për tu hequr. Dysheku do të qëndrojë i pastër dhe higjenik për një kohë të gjatë.
Material MemoryMateriali Memory ndjen peshën dhe temperaturën e trupit dhe i përshtatet pozicionit dhe formës së tij. Dysheku shkon në formën e tij origjinale në momentin që nuk ka peshë ose presion mbi të.
Mbulesë Anti-BakterialeTrajtimi CleanEffect® ka veti anti bakteriale dhe anti alergjike. Dysheku do të qëndrojë i pastër, pa aroma të pakëndshme dhe ju do të bëni një gjumë të shëndetshëm.
BërthamaEcocell© është një material i teknologjisë së fundit me cilësi të lartë i dizenjuar për t'ju dhuruar një gjumë dhe komfort ekselent gjatë natës. Është elastik dhe ka një strukturë qelizore tre dimensionale. Ai bën të mundur qarkullimin e ajrit në mënyrë efiçente dhe ofron mbeshtejten perfekte për pikat kyçe të trupit.
DYSHEKË I CILËSISË SË LARTË
Dyshekët fitues të shumë çmimeve, me materiale cilësore për rehati luksoze, të përshtatura për trupin tuaj dhe pozicionin e gjumit.
Nga 64,990 Lekë Deri në
15 vite
E Rregullueshme, Mesatarisht I Fortë
27 cm
Pjesa e sipërme: 1. Shtresë: poliurethane susta sfungjeri (Ecocell®), 2. Shtresë: poliurethane susta sfungjeri (Ecocell®), Pjesa e poshtme: susta individuale ne xhep, shtrese sfungjeri: poliurethane (Ecocell®), MBULESA E BRENDSHEM: 100% polIester
Nga 54,990 Lekë Deri në
15 vite
Mesatarisht I Fortë
27 cm
Pjesa e sipërme: sfungjer poliurethane (Ecocell®), pjesa e brëndshme: susta individuale në xhep, Shtresa sfungjeri: sfungjer poliuretane (Ecocell®)
DYSHEKË TË RREGULLUESHËM
Dyshekët fleksibël me materiale të zgjedhura me kujdes për një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm.
Nga 45,990 Lekë Deri në
15 vite
I Butë, Pak I Fortë, Mesatarisht I Fortë, I Fortë, Shumë I Fortë
20 cm
Ecocell®, Susta Octaspring®
Nga 37,990 Lekë Deri në
40 Ditë
15 vite
Mesatarisht I Fortë
18 cm
Ecocell®, Octaspring/Susta sfungjeri, Shtresë Memory
Nga 29,990 Lekë Deri në
15 vite
I Butë, Pak I Fortë, Mesatarisht I Fortë, I Fortë
18 cm
Ecocell®
DYSHEKË NORMAL
Dyshekët cilësor me bazë të qëndrueshme e cila mbështet shpinën.
Nga 26,990 Lekë Deri në
10 vite
I Fortë
18 cm
Ecocell®
Nga 26,990 Lekë Deri në
30 days
10 vite
Shumë I Fortë
16 cm
Ecocell®
DYSHEKË I CILËSISË SË LARTË
Dyshekët fitues të shumë çmimeve, me materiale cilësore për rehati luksoze, të përshtatura për trupin tuaj dhe pozicionin e gjumit.
DYSHEKË TË RREGULLUESHËM
Dyshekët fleksibël me materiale të zgjedhura me kujdes për një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm.
DYSHEKË NORMAL
Dyshekët cilësor me bazë të qëndrueshme e cila mbështet shpinën.