ZGJIDH SIPAS KATEGORISË
Dyqanet
Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

Mirë se erdhët në Konfiguratorin e Rehatisë

Krevati juaj është parajsa e çdo dite Një vend për tu shplodhur, relaksuar dhe për të harruar çdo gjë. Ju lutem përgjigjuni pyetjeve dhe do ju japim disa rekomandime të thjeshta për t'ju ndihmuar në kënaqësinë e rehatisë. 

Kush do të flejë në dyshekun e ri?


Vetëm

Me partnerin

Fëmija im
Ju duhet të zgjidhni një përgjigje.
 

Cili është pozicioni më i rehatshëm për ju?


Anash
(i butë - mesatarisht i fortë)

Me Shpinë
(i fortë)

Me Bark
(mestarisht i fortë)

Rrotullohem shpesh herë
Ju duhet të zgjidhni një përgjigje.
 

Si e preferoni dyshekun?


Të bukur dhe të fortë

Diçka të ndërmjetme - as shumë të fortë po dhe as shumë të butë

Sa më i butë aq më i mirë
Ju duhet të zgjidhni një përgjigje.
 

Çfarë ju shqetëson më shumë gjatë gjumit?


Kam dhimbje shpine dhe qafe, e cila ma vështirëson rënien në gjumë.

Zgjohem në mes të natës sepse kam vap ose ftohtë.

Partneri im lëviz shumë dhe unë zgjohem.

Alergji

Nuk kam probleme
Ju duhet të zgjidhni një përgjigje.
 

Dëshironi të keni mundësinë për të rregulluar fortësinë e dyshekut?


Po

Jo
Ju duhet të zgjidhni një përgjigje.
 

Çfarë ja prish, më shpesh, gjumin fëmijës tuaj natën?


Djersitja e madhe

Alergjitë

Asgjë
Ju duhet të zgjidhni një përgjigje.
 

Shikoni më poshtë produktet që i përkasin kërkimit tuaj: