Date Your Pillow
Date Your Pillow

Takoje njëherë … pastaj fute në krevat.

Çdo natë do e kaloni bashkë, deri në mëngjes. Prandaj, duhet ta zgjidhni me kujdes atë me të cilin flini.

A e mbani në mend kur e keni ndrruar jastëkun për herë të fundit? Ndoshta ai tani është i vjetër, jo i rehatshëm ose thjesht më nuk ju përshtatet? Po si ta zgjidhni të duhurin? Duhet ta merrni në shtrat, apo jo? Para se ta merrni në shtrat, zbuloni cili është I DUHURI!

Date Your Pillow
Date Your Pillow
1
2
3
4
5
6

Gjinia juaj

Cili është pozicioni juaj i gjumit?

Çfarë lloji shpatullash mendoni se keni?

Sipas jush, jastëku duhet të jetë:

Unë fle në jastëk me:

Mesatarisht, sa gjatë flini?

 • Female

  Grua

 • Male

  Burrë

 • На грб

  Në shpinë

 • На страна

  Anash

 • На стомак

  Me bark

 • Немам омилена

  Nuk kam pozicion të preferuar

 • Многу широки

  Shumë të gjëra

 • Широки

  Të gjëra

 • Средно широки

  Mesatarisht të gjëra

 • Тесни

  Të ngushta

 • Мека

  I butë

 • Средно мека

  Mesatarisht i butë

 • Средно цврста

  Mesatarisht i fortë

 • Цврста

  I fortë

 • Класична форма

  Formë klasike

 • Комбинирана форма

  Formë të kombinuar

 • Анатомска форма

  Formë anatomike

 • Често менувам перници

  I ndroj shpesh jastëkët

 • Помалку од 4 часа

  Rreth 4 orë

 • Од 4 до 6 часа

  4 deri 6 orë

 • Од 6 до 8 часа

  6 deri 8 orë

 • Повеќе од 8 часа

  Më shumë se 8 orë

Ne e dimë se cili është jastëku i duhur për ju!

Shkruani të dhënat tuaja - emër, mbiemër, email dhe zbuloni se cilin jastëk duhet ta çoni në shtrat.

* Fusha të detyrueshme

Kam lexuar dhe pranoj rregulloren