ZGJIDH SIPAS KATEGORISË
Dyqanet
Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

Storm Vac V2 Filters Rovus

Vlerësoni këtë produkt
ID: 110063899 SKU: 110063899
Photo
Video

Mbani fshesën Rovus Storm Vac V2 në gjendje perfekte dhe gjithmonë të gatshme për veprim duke siguruar fuqi të plotë pastrimi 3-në-1 përreth shtëpisë, me këtë grup të dy filtrave HEPA 10. Projektuar posaçërisht për t’u përdorur me fshesën tuaj, filtrat largojnë grimcat e vogla nga ajri dhe ju ndihmojnë juve dhe familjes tuaj të merrni frymë më lehtë, pa alergene. Mund të lahet dhe ripërdoret, një shtesë e përsosur per setin tuaj të pastrimit.

Storm Vac V2 Filters Rovus
1,190 Lekë
Produkt në gjëndje. Dorëzimi:  2 ditë.
Na telefono në: 04 451 44 40
Më shumë

Mbani fshesën Rovus Storm Vac V2 në gjendje perfekte dhe gjithmonë të gatshme për veprim duke siguruar fuqi të plotë pastrimi 3-në-1 përreth shtëpisë, me këtë grup të dy filtrave HEPA 10. Projektuar posaçërisht për t’u përdorur me fshesën tuaj, filtrat largojnë grimcat e vogla nga ajri dhe ju ndihmojnë juve dhe familjes tuaj të merrni frymë më lehtë, pa alergene. Mund të lahet dhe ripërdoret, një shtesë e përsosur per setin tuaj të pastrimit.

Më shumë
Detajet e produktit

Keep your vacuum working at its best

The Rovus Storm Vac V2 is a remarkably versatile and powerful vacuum cleaner, with stick and handheld modes. But over time the filters will get old and clogged, reducing the suction power of your machine. That’s why you need a set of spare filters to make sure your vacuum is always ready for action.

Cleaner air for less irritation

Many vacuum cleaners suck up dust, dirt and debris from the floor, only to blow out air that still contains small particles that make life difficult for those with allergies. The use of a HEPA 10 filter in the Rovus Storm Vac 2 means these are safely trapped and the air in your home becomes cleaner as you vacuum. Say goodbye to irritants such as dust mites, mould spores and pet dander, and breathe more easily at home.

Easy to change, easy to clean

The filters are specially designed to fit your machine, and can easily be swapped in and out when needed, so you vacuum never loses power as you work. The filters are washable and reusable, so you can always have a spare one in your cleaning kit, saving time and cleaning faster.

Vlerësimet e klientëve (0 Vlerësime)

Nuk ka komente për këtë produkt ...

Si e vlerësoni këtë Produkt? *

1 1 yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star