ZGJIDH SIPAS KATEGORISË
Dyqanet
Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

Ne financojmë nevojat tuaja.

Më poshtë gjeni info lidhur me këstin mujor për dyshekët tek dhe dopjo!

Shëmbuj konkret:

Aloe Vera
10 Vjet Garanci
Çmimi i dyshekutKësti për periudhën
6 Muaj
Kësti për periudhën
12 Muaj
Kësti për periudhën
24 Muaj
Dyshek Tek:
90*190 cm
26,990 Lekë 4,723 2,461 1,330
Dyshek Dopjo:
160*190 cm
48,990 Lekë 8,574 4,470 2,420
Fresh Prima
15 Vjet Garanci
Çmimi i dyshekutKësti për periudhën
6 Muaj
Kësti për periudhën
12 Muaj
Kësti për periudhën
24 Muaj
Dyshek Tek:
90*190 cm
39,990 Lekë 6,990 3,650 1,970
Dyshek Dopjo:
160*190 cm
69,990 Lekë 12,250 6,380 3,460
iMemory Silver
15 Vjet Garanci
Çmimi i dyshekutKësti për periudhën
6 Muaj
Kësti për periudhën
12 Muaj
Kësti për periudhën
24 Muaj
Dyshek Tek:
90*190 cm
42,990 Lekë 7,7520 3,920 2,125
Dyshek Dopjo:
160*190 cm
79,990 Lekë 14,000 7,290 3,950
Air Comfort
15 Vjet Garanci
Çmimi i dyshekutKësti për periudhën
6 Muaj
Kësti për periudhën
12 Muaj
Kësti për periudhën
24 Muaj
Dyshek Tek:
90*190 cm
54,990 Lekë 9,620 5,010 2,710
Dyshek Dopjo:
160*190 cm
99,990 Lekë 17,500 9,120 4,940

Kompania jone bashkëpunon me 2 banka, Union Bank dhe Raiffeisen Bank, të cilat mundësojnë financimin për periudha të ndryshme kohe në varësi të kërkesës suaj.

Si të përfitoni FINANCIM për blerjen tuaj:

Për pagamarrësit në Union Bank kërkohet vetëm një mjet identifikimi, ndërsa për klientët e tjerë nevoiten:

 1. Një nga dokumentat që vërtetojnë të ardhurat.
  • Vërtetim Page ose kontratë pune.
  • Qera, duhet një kopje e kontratës së qerasë
  • Biznes i licensuar, NIPT-I
  • të tjera, dokumente justifikuese të firmosur dhe vulosur nga subjekti përkatës.
 2. Dokument identifikimi (Kartë identiteti ose Pasaportë, Çertifikatë familjare)
 3. Libreza e energjisë elektrike