Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

Detergjent i lëngshëm për rroba Biotos me Probiotik

Vlerësoni këtë produkt
ID: 110011608 SKU: 110011608
Photo
Video

Detergjenti i lëngshëm për rroba Biotos me probiotik është një lëng krejt natyror për larjen e rrobave pa dëmtuar shëndetin tuaj ose mjedisin. Është i përbërë nga përbërës organikë të biodegradueshëm dhe nuk përmban asnjë kimikat. Probiotikët e shtuar krijojnë mikroflorë të ekuilibruar dhe i lënë rrobat tuaja të buta, të pastra dhe me aromë të mirë. Një shishe perdoret për deri në 50 larje.

Detergjent i lëngshëm për rroba Biotos me Probiotik
1,790 Lekë
Produkti mund të porositet, dorëzimi pas 2 muajsh.
Na telefono në: 04 451 44 40
Më shumë

Detergjenti i lëngshëm për rroba Biotos me probiotik është një lëng krejt natyror për larjen e rrobave pa dëmtuar shëndetin tuaj ose mjedisin. Është i përbërë nga përbërës organikë të biodegradueshëm dhe nuk përmban asnjë kimikat. Probiotikët e shtuar krijojnë mikroflorë të ekuilibruar dhe i lënë rrobat tuaja të buta, të pastra dhe me aromë të mirë. Një shishe perdoret për deri në 50 larje.

Më shumë
Detajet e produktit

Kujdesi më i mirë natyral për rrobat tuaja

Detergjent i lëngshëm për rroba Biotos është një mënyrë ekologjike për larjen e rrobave. Nuk përmban kimikate të dëmshme për shëndetin tuaj dhe mjedisin tonë. Në vend të kësaj, ai ka shtuar probiotikë - një bakter natyral që zakonisht gjendet në trupat dhe mjedisin tonë dhe ndihmon në parandalimin e baktereve patogjene. Një shishe mund të zgjasë deri në 50 larje.

Mënyra ekologjike e larjes së rrobave

Ne bashkuam natyrën dhe shkencën dhe morëm më të mirën për të krijuar detergjent të lëngshëm për rroba. Është i përbërë nga përbërës organikë, natyralë dhe të biodegradueshëm të përshtatshëm për të gjithë familjen. Ai nuk përmban fosfate, klor, ngjyrues ose përbërës të tjerë agresivë dhe do t'i lërë rrobat tuaja të pastra dhe të buta, pa zbutës shtesë. Testuar dhe aprovuar nga alergologët dhe dermatologët.

Probiotikë për mjedis të shëndetshëm mikrobiologjik

Detergjenti i lengshem i rrobave Biotos largon në mënyrë efektive njollat ​​në temperatura të ndryshme larjeje nga të gjitha llojet e pëlhurave, përfshirë mëndafshin dhe leshin. Mund ta përdorni si për larjen e rrobave me dorë ashtu edhe për programet e ndryshme të lavatriçes.

Biotos - për një shtëpi të sigurt dhe të shëndetshme

Shumë produkte pastrimi shtëpiake me kimikate të dëmshme shkatërrojnë mikroflorën natyrore në shtëpitë tona. Si pasojë, mund të ndikojë në imunitetin tonë dhe ne bëhemi më të ndjeshëm ndaj infeksioneve të ndryshme, zhvillojmë alergji dhe përballemi me probleme të tjera shëndetësore. Për ta mbajtur shtëpinë tonë të pastër dhe të shëndetshme duhet të përdorim produkte eko-pastrues me probiotikë. Produkte të tilla janë po aq efektive sa pastruesit e rregullt në largimin e papastërtive dhe gjithashtu e bëjnë shtëpinë tonë më të shëndetshme dhe më të sigurt.

Vlerësimet e klientëve (0 Reviews)

Nuk ka komente për këtë produkt ...

Si e vlerësoni këtë Produkt? *

1 1 yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star