tooltip after the triger
tooltip after the triger
Keni pyetje? 044514440
Për më shumë info mund të flisni me operatorët tanë në numrin:
04 451 44 40
ose na dërgoni një email në:
info@dormeo.al
Për porosi telefononi04 451 44 40
Kërko

Për porosi telefononi

04 451 44 40

Ofertat edhe:
[banner_timer]
Oferta mbaroi!
Zbulo Karakterin me Dormeo
Dyshek Air

Dyshekët Dormeo me Garanci deri në 15 vjet

Dyshek Aloe Vera

Dyshek Aloe Vera

Oferta 26.990 Lekë

Dyshek Fresh

Dyshek Fresh

Oferta 34.990 Lekë

Air_plus
Dyshek Air Comfort Plus

Dyshek Air Comfort Plus

Oferta 54.990 Lekë

Air_plus
Dyshek Air Lux Plus

Dyshek Air Lux Plus

Oferta 79.990 Lekë

Produkte në ofertë

42%
Jastëk Siena 2 Copë

Jastëk Siena 2 Copë

Çmimi: 11.990 Lekë

Oferta 6.990 Lekë

Kursimi: 5.000 Lekë

Club5 50%
Shtresë Ergonomic 5 Cm

Shtresë Ergonomic 5 Cm

Oferta 15.990 Lekë

8.000 Lekë Club5

Këllëf mbrojtës për dyshekun

Këllëf mbrojtës për dyshekun

Oferta 3.990 Lekë

3.590 Lekë Club5

Club5 10%
Pastrues i ajrit nga thatësia

Pastrues i ajrit nga thatësia

Oferta 7.490 Lekë

6.740 Lekë Club5

Setet e këllëfëve për Jorgan dhe Jastëk

Monthly Offers
Seti i këllëfëve Ombre

Seti i këllëfëve Ombre

Çmimi: 2.990 Lekë

Oferta 2.490 Lekë

Kursimi: 500 Lekë

Monthly Offers
Seti i këllëfëve Scala

Seti i këllëfëve Scala

Çmimi: 2.990 Lekë

Oferta 2.490 Lekë

Kursimi: 500 Lekë

Seti i këllëfeve Morocco Gri

Seti i këllëfeve Morocco Gri

Oferta 4.990 Lekë

60%
Seti i këllëfëve Silky Touch Lejla

Seti i këllëfëve Silky Touch Lejla

Çmimi: 9.990 Lekë

Oferta 3.000 Lekë

Kursimi: 6.990 Lekë

04 451 44 40
Na telefono! Operatorët tanë do të jenë në dispozicion për këshillat, sugjerimet dhe pyetjet tuaja.
100% Garanci
Dyshekët Dormeo janë të përbërë nga materiale të cilësis superiore, prandaj të gjithë dyshekët Dormeo kanë garanci shumë vjeçare.
Pagesa
Nëse ju nuk dëshironi të paguani produktin përnjëherësh, ne do t'ju japim mundësi për ta paguar atë me këste.
Siguria
Pagesën e kryeni kur merrni produktet, pa rrezikun e keqpërdorimit të kartave të kreditit. Ne ju sigurojmë plotësisht të dhënat tuaja personale.
Transporti
Nuk ka nevojë të shqetësoheni për transportin, Dormeo do t'ju sjellë produktet deri në shtëpinë tuaj.